Bilgiler

Hizmetlerimiz

Servis Bölgeleri

EPSON 2 x T0711-T0712-T0713-T0714 MUADİL KOLAY DOLAN KARTUŞ (OTO RESET ÇİPLİ 5 BİTMEYEN KARTUŞ)

Yeni ürün

EPSON T0711-T0711-T0712-T0713-T0714 MUADİL KOLAY DOLAN KARTUŞ (OTO RESET ÇİPLİ 5 KARTUŞ)

  • Ofis : Hürriyet Mh. Mahmutbey Cd. 143.Sokak No:5 Bağcılar/ İstanbul
  • Tüm Türkiye ye kargo ile gönderim yapıyoruz.

goldink

Daha fazla bilgi

Ürün Açıklaması

EPSON T0711-t0711-T0712-T0713-T0714 MUADİL KOLAY DOLAN KARTUŞ (OTO RESET ÇİPLİ 5 BİTMEYEN KARTUŞ)

 

 

BU KARTUŞLARIN OTO RESETLEME ÖZELLİĞİ VARDIR.

BİNLERCE KEZ DOLDURABİLİRSİNİZ

 

(Bu set içerisinde sadece kartuşlar olup mürekkep yoktur. Mürekkep setini mağazamızdan ayrıca alabilirsiniz. Lütfen Aksesuarlar sayfasına bakınız..)

AÇIKLAMA: 

Orjinal kartuşlara iyi bir alternatif olan bu kolay dolan kartuşlar ile defalarca dolum yapabilir ve sürekli kullanabilirsiniz. Sadece basit bir mürekkep haznesi görevi yapan orijinal yazıcı kartuşlarına kıyasla daha işlevli olan bu kartuşları uyumlu kolay dolan kartuşlar baskı işlerinizde size büyük kolaylık sağlayacak. Kolay dolum özelliği ve sınırsız chip ile defalarca kullanabilirsiniz.

PAKET İÇERİĞİ:

1 ADET : EPSON T0711 SİYAH KOLAY DOLAN KARTUŞ

1 ADET : EPSON T0711 SİYAH KOLAY DOLAN KARTUŞ

1 ADET : EPSON T0712 MAVİ KOLAY DOLAN KARTUŞ

1 ADET : EPSON T0713 KIRMIZI KOLAY DOLAN KARTUŞ

1 ADET : EPSON T0714 SARI KOLAY DOLAN KARTUŞ

 


UYUMLU YAZICI MODELLERİ:

 

 

  • Epson Stylus D120

modelleri gibi T0711-T0712-T0713-T0714 serisi kartuşları kullanan tüm EPSON yazıcılarla uyumludur. Listede olmayan diğer yeni model yazıcıları sorunuz.

 

Dolan Kartuşlar Nasıl Doldurulur?

 

1- Dolan kartuşların üzerinde belirtilen dolum tıpalarını açınız. Tıpaları açtıktan sonra kartuş üzerinde belirtilen uygun mürekkep rengini belirleyiniz.

 

2- Belirlediğiniz renk için seçtiğiniz enjektöre 10 ml kadar mürekkep çektikten sonra enjektörü dik olarak kartuşun içerisine yaklaşık olarak 2-5mm kadar kartuşun içine ve kartuşun dolum ağzını üste gelecek şekilde tutarak yavaş yavaş kartuşun içerisine dolum ağzına gelmeyecek seviyede biraz eksik bir noktada enjekte ediniz. (Her renk için ayrı ve temiz bir enjektör kullanmayı unutmayınız.)

 

3- Dolum bittikten sonra varsa bulaştırılmış mürekkep kalıntıları temizlendikten sonra dolum için kullandığınız deliği aynı tıpa ile sıkıca kapatın ve hava kanallarındaki kapatıcı bant yada tıpayı açın. Bu işlemlerden sonra artık kartuşlarınız mürekkep olarak dolu hale getirilmiş olacaktır.

 

4-İkinci aşamamız olan çip resetleme kısmına bu aşamada eğer çiplerimiz otoreset çipleri ise her hangi bir işlem gerektirmeden çıkartıp taktığınız için resetlenmiş olacak ve cihaza takıldıktan sonra yeni bir kartuş takılmış olarak görecektir, Şayet otoreset çipli değil manuel reset ise bu durumda cihaz yada dolan kartuşlar üzerinde gösterilmiş olan resetleme bölümündeki yönergeye göre basit bir şekilde resetleyerek yazıcınızı kullanmaya devam edebilirsiniz.

 

 

 

Genel Olarak Dikkat Edilmesi Gereken Bazı Bilgiler

 

Üzerinde bilgi ekranı bulunan yazıcılarda, ekran üzerinde bulunan menüden kartuş değiştirmeyi seçerek, üzerinde ekran bulunmayan yazıcılarda ise yazıcının bilgisayarındaki programı ile (Başlat-Aygıtlar ve Yazıcılar-Kartuş işlemini Yapacağınız Yazıcının Modelinin Programına-Sağ tuş-Yazdırma tercihleri-Bakım-Kartuş değiştirme) seçerek, kartuşları değiştirin. Yazıcının elektrik kablosunu çıkararak kartuş değiştirmeyi denemeyin.

 

Dolan kartuşlar, orijinal kartuşlarla beraber çalışmazlar. Orijinal kartuşlar dolu dahi olsalar, hepsini çıkarın ve dolabilen kartuşları set olarak yazıcıya takın. Orjinal kartuşlarla beraber çalıştırmayı denemek, kartuşlarınızın çiplerine zarar verebilir. Yazıcıya kartuşları takarken yerlerine tam olarak oturmalarına dikkat edin. Yerine oturmayan kartuşun çipi temas etmeyeceğinden yazıcı kartuş yokmuş gibi algılar hata mesajı vererek yazdırmayacaktır. Kartuşları yazıcıya taktıktan sonra alacağınız ilk baskı silik yada kesik gelirse; varsa yazıcı üzerindeki ekrandan, yoksa yazıcının bilgisayardaki programın bakım bölümünden, en iyi sonucu alana kadar kafa temizleme yaparak kartuşlardaki mürekkeplerin yazıcının baskı kafasına şarjını yapmasını sağlayınız.

 

Dolum sırasında enjektörü dik tutun, sağa yada sola eğmeyin. İğneyi 2-5mm'den daha fazla içeriye batırmayınız.

 

Dolan kartuşları orjinal kartuşlarla birlikte kullanmayı denemeyin. Hata mesajı alırsınız.

 

Yazıcı kafaları teknolojik üründür, kalitesiz mürekkepler kullanmayınız.

 

Kartuşların üzerindeki çipler statik elektriğe hassas oldukları için çıplak elle dokunmayınız.

 

HP ve Canon marka kartuş modellerinde kartuş değiştirmeden önce yazıcınızı kapatın ve kartuşları değiştirdikten sonra açınız.

 

Dolan kartuşlar size dolu gelmişse, yazdırmadan önce hava tıpalarını mutlaka açınız.

İlgili Ürün ve Aksesuarlar